skip to Main Content
Menu
De Kracht Van Linkedin

De kracht van Linkedin

De voordelen van Linkedin

Linkedin is het social media platform om zakelijke connecties op te bouwen. Dit komt namelijk omdat je makkelijk connecties kan toevoegen en netwerken kan opbouwen. Wanneer er iemand een nieuwe baan heeft krijgt u daar ook meldingen van. Ook heeft u de mogelijkheid om de desbetreffende personen hiermee te feliciteren. Daarbij kunt u bij Linkedin iedereen toevoegen denk hierbij aan je vrienden collega’s en klasgenoten. U kunt zoveel mensen toevoegen omdat Linkedin niet al te persoonlijk is. Met andere woorden het is dus een soort van Facebook maar dan voor zakelijke contacten. Linkedin moet je dus niet gebruiken voor onderwerpen die niet zakelijk zijn dit komt helaas niet professioneel over.

Deel uw zakelijke informatie met Linkedin

Linkedin is speciaal gecreëerd om zakelijke informatie met elkaar te delen. Denk hierbij aan opleidingen, studies, projecten, bijbaantjes en baantjes. Ook kunt u uw CV uploaden en vorige werkervaringen delen. Daarbij kunt u op Linkedin presentaties plaatsen met hierin bijvoorbeeld de talen die u spreekt of een zakenreis die u heeft gemaakt. Met andere woorden Linkedin is dus een goed middel om jezelf te verkopen. Mensen die jouw profiel willen bekijken hebben een overzicht van uw werkervaringen kwaliteiten en intresses. Daarbij als iemand uw profiel bekijkt krijg je daar ook nog eens een melding van op deze manier kunt u bij iedereen zien of ze jouw profiel hebben bekeken.

Linkedin Zakelijk

Bekijk zakelijke informatie van anderen met Linkedin!

Naast dat je zelf informatie deelt kan u natuurlijk ook informatie van andere personen bekijken. Speciaal voor werkgevers die opzoek zijn naar werknemers kan dit positief uitpakken. U kunt hiermee dus wellicht nieuwe werknemers vinden. Ook kan u alle vorige werkervaring van de persoon zien als de persoon dit kenbaar heeft gemaakt. Op deze manier kunt u uw toekomstige werknemers screenen. En een ander groot voordeel is van Linkedin is dat de kans groot is als iemand op uw naam Googled deze persoon uw Linkedin profiel te zien krijgt. Vaak scoort uw Linkedin profiel ook nog eens erg hoog in Google. Linkedin kunt u dus als een soort van visitekaartje gebruiken voor een nieuwe baan of functie. Maak hier dus ook gebruik van en wees andere een stap voor!

Back To Top
×Close search
Zoeken